Welcome Back, Bistro Belle!

Welkom terug bij RES, Restaurant Bistro Belle in Izegem!

Ontdek hier!

Na een korte onderbreking is Restaurant Bistro Belle met open armen terug om RES-leden te verwelkomen. Met een hernieuwde energie en een passie voor culinaire perfectie, staat Bistro Belle klaar om u opnieuw te verwennen met hun heerlijke gerechten en warme gastvrijheid.

Bij Bistro Belle worden al de gerechten dagelijks vers bereid met de beste ingrediënten, en de handgesneden frietjes zijn een ware traktatie voor de smaakpapillen.

Tijdens de week biedt Bistro Belle een speciale dagschotel aan voor slechts 12 euro, een perfecte optie voor een smakelijke en voedzame maaltijd. Maar dat is niet alles! U kunt ook op elk gewenst moment buiten de reguliere openingsuren bestellen, want bij Bistro Belle kunt u uw bestelling vooraf doorbellen en op het door u gekozen tijdstip afhalen.

Op onze sluitingsdag openen ze graag de deuren voor groepen vanaf 12 personen, met aantrekkelijke arrangementen vanaf 20 euro per persoon. Of het nu gaat om een familiebijeenkomst, een bedrijfsfeest of een andere speciale gelegenheid, Bistro Belle staat klaar om uw evenement onvergetelijk te maken met een menu dat speciaal op uw wensen is afgestemd.

Bij Bistro Belle streven ze ernaar om aan al uw culinaire behoeften te voldoen, daarom zijn al onze menu’s bespreekbaar voor groepen van 15 tot 20 personen. Vanaf slechts 40 euro tot 60 euro per persoon kunt u genieten van een uitgebreide all-in ervaring die u en uw gasten zeker zal bekoren.

Houd er rekening mee dat ze op dinsdag gesloten zijn om ons voor te bereiden op de rest van de week vol heerlijke culinaire hoogstandjes.

Per rekening of per tafel aanvaarden ze met plezier de helft van het bedrag in RES, tot 250 RES.

Ontdek ons volledige menu en reserveer uw tafel vandaag nog op Restaurant Bistro Belle. Bistro Belle kijkt er naar uit u opnieuw te verwelkomen voor een onvergetelijke culinaire ervaring!

Deel de post:

Gerelateerd nieuws