RES SWAP

Ontvang RES door te swappen met handelaars die ze te koop zetten aan voordelige deals!

Via het SWAP platform kan je als consument voordelig RES aankopen rechtstreeks van handelaars. Je ruilt dus je euro’s om naar RES en krijgt hiervoor extra RES van de handelaar die de SWAP-deal heeft geplaatst. Er zijn geen aankooplimieten, je mag dus zoveel RES aankopen als je wenst!

Je RES betaalkaart opladen doe je via het SWAP-platform. Klik op de knop ‘inloggen’ rechtsboven. Zodra je aangemeld bent kan je in de zoekbalk op ‘SWAP’ klikken. Je krijgt nu een overzicht van verschillende RES-handelaars waarmee je kan swappen.

Let op: het maakt niet uit met welke RES-handelaar je de swap uitvoert.

Je kan nadien in het hele netwerk je RES-punten spenderen. Nadat je een swap-deal hebt gekozen, geef je aan hoeveel RES je wil aankopen. Klik nadien op ‘Start RES SWAP’ en voer de online betaling uit om je RES te ontvangen!

Deel de post:

Gerelateerd nieuws