RES-awards - de winnaars

Naar aanleiding van het 20 jaar bestaan van RES werden een aantal handelaars in de bloemetjes gezet. In diverse categorieën kon worden gestemd op jouw favoriete handelaars. Hieruit werden dan een aantal genomineerden weerhouden, waarvan diegene met de meeste stemmen als uit de bus kwam.

Hieronder een overzicht van alle genomineerden en winnaars.

Categorie : Handelaar van het eerste uur

In deze categorie vernoemen wij een 30-tal langst aangesloten handelaars - de pioniers die van het eerste ogenblik geloofden in RES en sinds 20 jaar samenwerken en het vertrouwen geven. Van deze RES-handelaars, aangesloten in 1996, zijn er vandaag meer dan de helft ofwel standhouder op deze beurs en/of leverancier van de inrichting van de nieuwe RES-kantoren !

 • Lutgarde PAEPS - ROM Koffiebranderij - standhouder, allereerste RES-lid (via haar intussen overleden moeder, een 'monument in Leuven, Mevr. MARIEKE ROM)
 • Thys Eric - Elektriciteit en sanitair
 • Ruymen Yves - Optiek Ruymen
 • Bernadette Vandermeeren - Al Parma restaurant
 • Patrick Supply - Mapa nv meubilair
 • Elise Punie - Optiek Punie
 • Peter Verlies - Le comptoir de la Provence, winkelinrichting - standhouder
 • Frans Aerts - Aerts Slotenmakerij
 • Stefan Gybels - Schrijnwerkerij
 • Guy Huens - RG Keukenstudio, standhouder, leverancier nieuw kantoor
 • Andre Van Acker - Verama, Leverancier nieuw RES kantoor
 • Kristof Deklerk - Memlinc Palace Hotel,
 • Juul en Petra Van Gils-Cooreman - AS Technology, beursinrichting
 • Tom De Cuypere - Vandermeulen gevelwerken, standhouder
 • Luc Verheyden - Handelsgids, standhouder
 • Patrick Van Herck - Huis de Colvenier, standhouder
 • Paul Warmenbol - Architect, standhouder, inrichting/coördinatie nieuw kantoor
 • Wim Smeets - Alarmcentrale, leverancier nieuw RES kantoor
 • Philippe Devleeshouwer - Alpha Winox, standhouder
 • Philip Bossuyt - Phibo Press Communication, copywriter RES-magazine en heeft perscommunicatie beurs verzorgd
 • Nicole Zebière - Assurances Zebiere
 • Hilde Van Echelpoel - Krea Tegel, beurstand en inrichting nieuw RES-kantoor
 • Jef Nawrot Garage, beursstand
 • Stéphane Bodaert -Floralies Garden en Deco
 • Roland Halbart - Pneu Express
 • Ludo Vandendriessche - Idee Geschenken
 • Franco Amuroso - Pepenero
 • Johan Verbiest - Elektro De Sander
 • Marc Smets - Nicky's Catwalk

Genomineerde handelaar van het eerste uur :

Jef Nawrot (Garage Nawrot)

Al van bij de allereerste RES-meetings kwam Jef met een oplegger auto's om in RES te verkopen ! Ook vandaag is hij er weer bij … met auto's !

Stéphane Bodart (Floralies Tuincentrum)

règne sur près de 10 000m2 de serres et de jardins et vous propose sans doute le plus large choix de fleurs, plantes, arbustes et arbres de la région Bruxelloise. Mais également tout le matériel nécessaire à votre jardin, sans oublier un très bel espace de décoration avec de belles idées cadeaux. Stéphane Bodart est un des premiers membres RES de la région Bruxellois puisqu'il est membre depuis plus de 17 ans et toujours à 100% RES bien sûr.

Ludo van den Driessche (Idee Geschenken)

Ludo was als één van de eerste RES-pioniers reeds overtuigd in 1996. Na 20 jaar kan je je RES nog steeds bij hem gebruiken voor alle huishoudartikelen, hotelporselein en design keukengerei.

Johan Verbiest (De Sander Elektro)

Johan is sinds het prille begin van RES één van de meest actieve RES-handelaars in het Leuvense. Voor de realisatie en financiering van zijn nieuwe winkelgebouw in Wilsele, met 6 appartementen deed Johan ook beroep op RES.

Winnaar handelaar van het eerste uur :
De Sander Elektro - Johan Verbiest


Categorie :
Meest sympathieke/vriendelijkste RES-handelaar

Genomineerd West-Vlaanderen

Knuffel (Zedelgem)

Al jaren het adRES voor de Baby … kledij, uitzet enz Bij een baby komt wat kijken … Een aankondiging op het lijf geschreven van super presentarise Virginie Claes

Mi Ann Lingerie en badmode (Kortrijk)

Claudine is - je zou het zeggen als je haar ziet - al vele jaren het RES-gezicht van RES in Kortrijk

Libellen van Waaroost, B&B en Welness (Waardamme)

Peter Labens en zijn echtgenote Marianne, beiden RES-advocaten, verbouwden hun villa naar een top B&B … van Architect tot Zwembadbouwer werd er geRESt … De Libellen van Waaroost mag worden beschouwd als een van de mooiste B&B's van België

Winnaar West-Vlaanderen :
Mi Ann Lingerie - Badmode - Claudine Pappyn


Genomineerd Oost-Vlaanderen

 

Keurslager Filip & Peggy (Sint-Denijs-Westrem)

Nog maar 1 jaar bij RES maar Filip en Peggy zijn niet meer weg te denken … ze aanvaarden niet alleen met de glimlach ze overtuigden ook hun leveranciers om RES te aanvaarden.

 

Bouw en Tuinen / Kitchino- Gent, Pascal De Munter

sinds 2002 is deze sympathieke RESser bezig met RES… Eerst met TUINAANLEG DE MUNTER, later ook met Bouw en Tuinen … nog later met KITCHINO en TOPRAMEN. Pascal werd C aandeelhouder van de CVBA RES en met zijn extra RES was hij ook zeer actief op de immo-markt met DM CONSULT… kortom Pascal is iemand voor wie "RESsen" een dagelijks werkwoord is.

RESTAURANT Nemuphar - Zo onovertroffen het terras langs de Leie , zo indrukwekkend mooi is het decor binnen. Eigenaar Hugues de Breyne liet als zijn leveranciers weten dat hij onder andere dankzij RES was gegroeid en vroeg al zijn leveranciers om ook RES te aanvaarden… met sucRES

Oost-Vlaanderen :
Restaurant Nemuphar - Hugues de Breyne


Genomineerd Vlaams-Brabant

 

Queens (Leuven / Aarschot / Diest / Hasselt)

Bij Valerie van de Queens-dameskledingswinkels in Leuven, Diest en Hasselt wordt sinds dag dat ze RES-lid is geworden altijd RES correct en met de glimlach aanvaard ! Zelfs in haar outlet stores is RES altijd welkom !

 

Nicky's Catwalk (Diest)

Smets Marc - broer van - is met Nicky's is Diest vele jaren dé RES-promotor van de streek ! Zowel handelaars als particulieren zijn er altijd meer dan welkom met RES !

 

Blue Wood (Halle / St-Pieters-Leeuw / Ukkel)

Serge Hulsmans runt 3 Blue Wood-winkels. Serge is al 12 jaar RES-lid. In zijn hippe dameswinkels vind je een grote keuze aan dameskledij. De meest trendy merken van het moment hangen er in de rekken en de service is niet te evenaren.

 

Bouquetterie Jacqueline (Leuven / Tielt)

Ook Jacqueline en Danny, met bloemenwinkels in Leuven en Tielt Gouden Kruispunt zijn sinds de beginjaren echte RESsers ! De bloemstukken op de RES-beurs werden door hen geleverd !

Winnaar Vlaams-Brabant :

Blue Wood Fashion - Serge Hulsmans


Genomineerd Limburg :

 

Taratata (Maasmechelen)

Lisiane van de gekende babyzaak Taratata in Maasmechelen was reeds aanwezig met een stand op de vorige RES-beurzen, zowel in Brussel als in Limburg en nu weer! RES is er altijd meer dan welkom voor al de aankopen voor de allerkleinsten I

 

De Lavaar (Zolder)

Patrick van de gekende horecazaak De Lavaar in Zolder ontvangt altijd 100% RES. Daarnaast promoot Patrick en zijn echtgenote RES enthousiast in de regio.

Vossen Fashion (Tongeren)

Guido Vossen en zijn echtgenote Marleen van de alomgekende Limburgse kledingszaken Vossen zijn echt sinds lange jaren een referentie voor RES in Limburg

Winnaar Limburg :
Taratata - Lisianne Monnissen


Genomineerd Antwerpen :

 

Duden (Mortsel)

Bij Duden herenmode ontvangt Peter De Meulemeester je met open armen. Hier kan je terecht voor een ruime keuze aan merkkleding, van stijlvolle kostuums tot classy vrijetijdskleding, steeds met speciale aandacht voor de juiste pasvorm & kleur. Peter ontvangt RES steeds met een grote glimlach, regelmatig organiseert hij acties en is steeds aanwezig bij alle grote RES evenementen en bijeenkomsten, een dikke pluim voor deze Resser!

Phaedra Folies (Nijlen) - Inneke Anthoni

Bij Pheadra Folies word je ondergedompeld in een wereld van lingerie. Inneke let hierbij steeds op drie belangrijke pilaren: luxe, comfort en klantvriendelijke behandeling. Al haar klanten krijgen de nodige aandacht gepaard met een professionele mening. Al jarenlang een positieve RES-lid, zowel voor inkomsten als uitgaven, steeds met de glimlach. We zijn zeer blij om Pheadra bij RES te hebben.

Huis De Colvenier (Antwerpen)

Patrick van Herk van het bekende toprestaurant Huis De Colvenier in Antwerpen is eveneens één van de pionier-handelaars van RES. Sinds jaar en dag is Patrick een echte promotor van RES en hij aanvaardt altijd met de glimlach 100% RES !

Winnaar Antwerpen :
Duden - Peter De Meulemeester


Genomineerd Brussel & Wallonië :

 

Christoph Scherhag de GASTRODIRECT

qui propose tout le matériel HORECA à 50% RES : pour les grandes cuisines! Membre très actif situé au Grand-Duché de Luxemborug !

 

Thibault Bouvier

Aavocat et propriétaire de l'hôtel **** Les Tanneurs de Namur. L'hôtel, le restaurant et le bureau d'avocats acceptent 100% RES. Il est membre depuis 20 ans et un des premiers en Wallonie.

 

Pneu express,

membre depuis 1999, il est l'un des plus anciens membres de la région de Bruxelles. Roland Halbart et son équipe proposent aux membres tous les pneus avec un service de première classe durant tout l'année.

 

Tapis Land

est un des pionniers RES de la grande région bruxelloise puisqu'il est membre depuis 2001! Jean Paul Mercier vous propose non seulement un grand choix de peintures, rideaux, revêtements de sols dans son magasin de 700 m², mais il se charge également de la réalisation de vos chantiers avec toute son équipe.

 

Nobel

est LE véritable grand magasin de bricolage RES à Bruxelles et ce depuis 2004, vous y trouvez tout pour le bricolage, tant pour le professionnel que le particulier et ce sur plus de 3.000 m² et avec les judicieux conseils de Simon et toute son équipe !

 

Darling Optiek

Sylvie Roelandt est une opticienne-optométriste passionnée par son métier qui vous propose toutes les grandes marques à 100% RES depuis 2003, et toujours avec le sourire !

 

Idée Interieur

...comme son nom l'indique vous retrouverez tout ce qu'il faut pour votre intérieur qu'il soit professionnel ( bureaux, mobilier horeca) ou privé ( canapés, lits) sans oublier les objets de décoration, et en été les meubles de jardin. Un très vaste choix qu'Alain Manfroy vous propose sur plus de 3.000 m². Pour les conseils de décoration, Christine Desmet la décoratrice d'Idée Intérieur est toujours à votre disposition. Bedimo : Sans doute un des leaders (si pas le numéro 1…) en Wallonie et à Bruxelles pour la fourniture de tout le mobilier et l'aménagement de bureaux. Bedimo propose également du mobilier destiné à l'horeca.

 

Floralies Garden & Deco

Stéphane Bodart règne sur près de 10.000 m² de serres et de jardins, et vous propose sans doute le plus large choix de fleurs, plantes, arbustes et arbres de la région Bruxelloise. Mais également tout le matériel nécessaire à votre jardin, sans oublier un très bel espace de décoration avec de belles idées cadeaux. Stéphane Bodart est un des premiers membres RES de la Région Bruxellois puisqu'il est membre depuis plus de 17 ans et toujours à 100% RES bien sûr !

Winnaar Brussel & Wallonië :

Idee Interieur- Alain Manfroy

 


Categorie :
Grootste/Meeste RES-transacties

 

Genomineerd :

 

Promenade Building - Yvan van Lommen

...biedt sinds geruime tijd onroerend goed aan via RES aan hoge RES-%. Er werden in het verleden reeds meerdere panden verkocht, soms aan 50% en zelfs aan paar aan 100% RES !

D'Ouwe Hoeve

Patrick en Vera samen met hun kinderen Saartje, Miguel en Frederik Het pittoreske dorpje Deurle lijkt wel weggeplukt uit de Provence. Naast de kerk vind je "d'Ouwe hoeve" … Hier ontvangen Patrick en Vera samen met hun kinderen Saartje, Miguel en Frederik al 10 jaar RES-kaarthouders met een brede glimlach. Nog nooit hebben zij problmen gehad om hun extra RES uit te geven… in tegendeel… ze hebben er steeds tekort. Het is zonder enige twijfel hét RES-verzamelpunt van Oost-Vlaanderen, waardoor dit restaurant in de Top 3 van de grootste en meeste transacties komt.

 

Jansen Doe het Zelf

Patrick Jansen - Jansen Doe het Zelf is sinds vele jaren hét RES-begrip in Limburg.

Winnaar : D'Ouwe Hoeve - Patrick De Bouw


Categorie :
gekozen door RES PREPAID-kaarthouders

 

Brouwerij Wilderen (Wilderen)

Roniek en Mike Jansen van Brouwerij Wilderen : de RES glimlach als je de Wilderen producten, speciaalbieren zoals Wilderen Goud, Tripel Kanunnik, Cuvée Clarisse, Double You Gin (deze Belgische gin is de enige gin die in The Jane van Sergio Herman geschonken wordt !), Wild Weasel Wiskey, Omerta Rum, geschenkartikelen aankoopt in het winkeltje in de Brouwerij/Stokerij is LEGENDARISCH !

 

Osteria Michele (Leuven)

Het enthousiaste team van Osteria Michele ontvangt je steeds met een brede RES-glimlach... The place2be in Leuven.

 

Keurslager Luc en Els (Brugge)

Deze keurslager werd niet alleen door een RES PREPAID-kaarthouder overtuigd om RES te aanvaarden, ze werden op korte tijd dé lievelingsslager van vele RES PREPAID-kaarthouders... Vandaar deze verdiende nominatie.

 

Cafe Hubert (De Pinte)

Henry is een van de oudste RES-leden uit het Gentse... sinds 1999 eerst met restaurant Bonte Koe, nadien Kasteel Viteux en nu Café Hubert... RES-handelaars èn RES PREPAID-kaarthouders worden er door Henry en zijn jonge enthousiaste team steeds met een brede RES glimlach ontvangen.

 

Winnaar :
Brouwerij WILDEREN - Mike Janssen & Roniek van Bree


Categorie :
RES-ambasadeur

 

Magic Clean (Roeselare)

Peter Verpoort en zijn vrouw Isabelle zorgen er niet alleen voor dat de region van Roeselare schoongemaakt wordt... ze zorgden er de voorbije jaren ook voor dat Roeselare een beentje RESselare werd.

 

For Monte (Knokke)

Als je Eddy Groosman en Els ergens in Vlaanderen ziet, dan mag je er zeker van zijn dat het in een RES-zaak is... en meestal hebben zij deze RES zaak dan ook nog aangebracht.

 

Point de Vue (Knokke)

Piet en Joris zijn al jaren dé ambassadeurs van RES... niet alleen in Knokke, waar er de voorbije maanden een RES-boost was... maar in gans Vlaanderen.

 

winnaar :

FOR MONTE - Eddy Groosman

 


Speciale award :
Opbouw beurs

 

Voor hun prachtige prestatie voor de opbouw van de beurs en het event verdienen Petra en Juul van AS Technology een welverdiende RES-AWARD!

Deel dit bericht

RES gebruikt cookies om u online de beste ervaring aan te bieden. Door onze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Als u meer wilt weten over cookies en hoe ze te beheren kijk dan op onze privacy- en Cookiebeleid of sluit en accepteer