10 Jan 2017






Valentijnsmenu
Menu Saint Valentin
11 - 12 - 13 - 14 februari 2017

Glaasje Cava met wachtbordje
Verre de Cava avec amuses

-

Sint-Jacobsnootjes en scampi in kreeftenroomsaus
Coquilles Saint-Jacques et scampi, sauce homardine

-

Sorbet van peer met Poire Williams
Sorbet de poire au Poire Williams

-

Gegrilde tonijnsteak, béarnaisesaus, krielaardappelen
Steak de thon grillé, sauce béarnaise, pommes de terre grenaille
of/ou
Ierse rib-eye, witloofsalade, krielaardappelen
Rib-eye Irlandais, salade de chicon, pommes de terre grenaille

-

Valentijnsdessert
Déssert Saint Valentin

Prijs: 57,50 RES
 Ga terug naar het overzicht

RES gebruikt cookies om u online de beste ervaring aan te bieden. Door onze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Als u meer wilt weten over cookies en hoe ze te beheren kijk dan op onze Privacy- en Cookiebeleid of sluit en accepteer